woensdag 11 mei 2016

Welkom bij Printsy - ontwerpen doe je zelf


Welkom bij Printsy - ontwerpen doe je zelf

In 2006 begon ons verhaal, als één van de eerste spelers op de online markt, als geboortekaartjesdrukkerij.nl. Na 10 jaar hebben wij ongeveer 30.000 mensen blij gemaakt met ons drukwerk voor geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten, uitnodigingen en kerstkaarten. In 2010 behaalden wij zelfs een Award voor beste kerstwebshop. 

Soms is het tijd voor verandering, tijd voor iets nieuws!

Daarom stellen wij je graag voor aan PRINTSY – ontwerpen doe je zelf
Natuurlijk met de beste kwaliteit en service zoals je die van ons de afgelopen 10 jaar gewend was.


printsy, zelf ontwerpen
www.printsy.nl - Ontwerpen doe je zelf
Nu in een nieuw fris jasje, alles onder één dak met een ruim assortiment en méér mogelijkheden, eenvoudig te gebruiken op tablet of smartphone. Met onze nieuwe en uitgebreide ontwerptool maak je eenvoudig je geboortekaartjes, uitnodigingen, kerstkaarten, verhuiskaarten of trouwkaarten online. Je kan ook kiezen om je ontwerp te laten drukken als schilderij, poster, magneetkaartje, canvas of fotoboek, helemaal volgens je eigen creatief ontwerp of vanuit een basisthema met enkele persoonlijke aanpassingen.
Want “ontwerpen doe je zelf bij PRINTSY”.
Kom je er niet helemaal uit? Neem contact met ons op wij helpen je graag verder.

Over Printsy

Hèt blog voor mensen die iets unieks willen creëren en delen met vrienden en familie. Het Leven is een feestje! Díe bijzondere momenten wil je graag delen. Dit blog wordt verzorgd door PRINTSY.NL Hier vind je van alles op het gebied van bijzondere levensgebeurtenissen, zelf ontwerpen van kaartjes en fotoproducten, waar jij blij van wordt! Onze ontwerpen vormen een basis waar jij verder op kunt bouwen of je ontwerpt vanuit een blanco kaartje helemaal zelf in onze handige online ontwerptool. Printsy zorgt voor beste service en kwaliteit van jouw creatie! Wil je iets met ons of met andere delen? Mail ons! like ons op Facebook om geen enkele update te missen.

social